درباره نشریه

«مدیریت صنعتی» نشریه‌ای است علمی که با رسالت توسعه دانش مدیریت صنعتی در کشور، شناسایی مسائل مدیریتی سازمان‌های ایران و ارائه راهکار برای آن، مقاله‌های علمی در حوزه مدیریت مبادرت صنعتی را به صورت فصلنامه منتشر می‌کند. مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند. صاحب امتیاز این نشریه دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و نیروی انسانی آن مدیرمسئول، سردبیر، مدیر داخلی و کارشناس اجرائی است.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این سایت‌، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق ایمیل نشریه انجام خواهد گرفت.

E-mail: imj@ut.ac.ir